masakan hari kamis

as i promised u last week, i’m gonna share some story about my (our – actually) cooking session at dorm..

nasi + capcay + steak =D

Nasi plus capcay plus steak :p

Inspirasi masakan diperoleh dari salah satu menu di kantin borjue ITB. Nasi plus chicken steak plus sayur (biasanya capcay). This is my favourite menu at Kantin Borjue (btw, jangan salah, walaupun namanya Borjue, tp harganya masih lebih murah — dan lebih enak — dari Kantin Bengkok lho =D).

Tapi yang jadi masalah, ga mungkin bagi kami untuk bikin chicken steak (pasti ga compatible dengan budget belanja :p). So, kami memutuskan untuk membuat varian lain dari steak: STEAK TEMPE!!!!

Benar saudara-saudara….yang terlihat pada gambar adalah steak tempe… Mirip chichen steak kan? :p

Cara bikinnya????  Rahasia!! =D

One thought on “masakan hari kamis

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s